Kristi himmelfartsdag med velsignelse

Velsignelse fra Kristi himmelfartsdag
Teksten fra 13. mai 2021 kan vi ta med oss inn i hver dag som kommer. Vi kan daglig leve under Jesu hender, de hendene som er merket av hans lidelse.
Jesus sa til sine disipler: «Slik står det skrevet: Messias skal lide og stå opp fra de døde tredje dag, og i hans navn skal omvendelse og tilgivelse for syndene forkynnes for alle folkeslag; dere skal begynne i Jerusalem. Dere er vitner om dette. Og se, jeg sender over dere det som min Far har lovet. Men dere skal bli i byen til dere blir utrustet med kraft fra det høye.»
Så førte han dem ut mot Betania, og han løftet hendene og velsignet dem. Og mens han velsignet dem, skiltes han fra dem og ble tatt opp til himmelen. De falt på kne og tilba Jesus Messias. Så vendte de tilbake til Jerusalem i stor glede. 53 Siden var de stadig i tempelet og lovpriste Gud. Luk 24,46-53.
Jeg var på tur til blant annet Hellevann i Konsmo i går. Bildet av Konsmo bedehus har jeg derfor valgt som eksempel på et møtested for Herren og hans disipler i vår tid. Han løftet sine hender og velsignet dem som fulgte ham. Disiplene falt på kne og tilba ham, og de var stadig i tempelet og lovpriste Gud. De ble utrustet med kraft fra det høye.
Lyngdal 14.05.2021 .
Trygve Omland.
Kan være et bilde av gress, tre og natur
Konsmo bedehus
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg