Snøklokka barneforening har basar

I kveld fredag 11. mars 2016 samles vi til basar på Å bedehus kl 18 i regi av Snøklokka barneforening. Vi har gode grunner til å komme på basaren og på den måten vise at vi støtter lederne i foreninga i et viktig barnearbeid. Takk for tjenesten dere gjør til hjelp for mange mennesker.

 

Snøklokkene synger: Visst skal våren komme.

På et møte i februar i år kom det hele 27 barn. De samles på Å bedehus kl 14.30 annen hver mandag rett etter skoleslutt. Først spiser de pølser eller pizza eller lapper eller brødskive. Foreninga har jule- og påskeverksted da de lager ting som barna tar med seg hjem. De lager ellers blant annet feiekoster og lykter av halvfabrikater som loddes ut på en årlig basar.

Foreninga sender årlig ca 50 000 kr til misjonen. Pengene går dels til Det norske Misjonsselskap og dels til barneprosjekter i Russland som Steinar Harila arbeider for.  Penger til prosjekter i Russland har kommet til de siste årene. Budskapet i Bibelen om Jesus Kristus er en hovedsak for foreninga som når ut til flere land i verden.

Snøklokka barneforening ble startet 4. mars 1942, altså for 74 år siden. Neste år er det 75 års jubileum. Barneforeninga er to år eldre enn jeg, og det synes jeg er mange år å tenke tilbake på.

Da Snøklokka ble startet, var det 13 personer over 10 år til stede. Utbytte ved den første basaren i 1943 var 250 kr.

Trygve Omland

11. mars 2016

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg