I Mesternes Mester uten alkohol

I, 4 millioner seere så finalen i Mesternes mester i NRK 1 i år. Det populære programmet begynte i 2009 og har gått sin seiersgang fram til i år med unntak av 2013. I dag kom bladet Egden ut men en kort artikkel som jeg har skrevet om en av deltakerne, Andreas Håtveit.

 

Bildet er kopiert fra https://tv.nrk.no/serie/x-games 2013 og viser Andreas Håtveit i den spektakulære skiidretten twin tip.
 

Andreas Håtveit er deltaker i NRK-programmet Mesternes mester 2016. Vi har sett han mange ganger som en livsglad, lattermild og lekende person.  Han er en spontan sportsmann, og han sprer rikelig med smil rundt seg.

Andreas er Twintip-kjører.  Med sine syv X-games-medaljer pr 2013 tilhører han absolutte verdenseliten i sin idrett. Han er en hjemmekjær mann. Derfor bygget han og faren en stor big jump utenfor huset for noen år siden, slik at han kunne trene så mye som mulig hjemme i Sudndal.

Twintip-toppmiljøet er preget av seine kvelder og mye festing, men Andreas har valgt å gå egne veier. Kulturen matcher nemlig ikke oppveksten fra et kristent avholdshjem.

At det er mye festing i miljøet, har alltid vært en del av gamet. Men det har vært en helt naturlig greie for meg å holde meg unna den biten, sier Andreas.

Andreas har vært en av mine største forbilder. Jeg beundrer han for hvordan han har holdt seg til den han er, sier Jossi Wells (22 år) fra New Zealand.

I Mesternes mester 2016 er det i alle fall minst en som har valgt å mestre livet uten å bruke alkohol som en stimulans.

Trygve Omland

Kilde: http://www.nrk.no/sport/derfor-er-hatveit-i-verdenstoppen-1.11000550

18.mars 2016

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg