1. Busstur til Kroatia spredte glede.

Gledessprederen fungerte godt på turen til Kroatia 19. -31. mai 2017.
 
 
Vi har vært med Hermon Reiser til Kroatia i buss med følgende budskap i fronten: Gledesspreder. Gleden bølget gjennom bussen i form av kristne sanger, andakter, vitnesbyrd, gode replikker og morsomme historier. Takk til alle som var med på reisen og gjorde turen til en festreise. Sjåfører kjørte ca 450 mil tur retur på en trygg og behagelig måte. Takk.
 
Sjåføren spredte glede og trygghet.

Birger Jorde var en traust, trygg og trafikksikker sjåfør som skapte god stemning i bussen med sine treffende og gode kommentarer. Han spilte ikke gitar i bussen, men han spilte glimrende på lag med reiseleder, Asle Stølsdokken, som spilte spenstig gitar  og sang seg inn i våre hjerter. Birger sto alltid til tjeneste om det var å holde gitaren til Asle eller hjelpe fortvilt deltaker med mobilen.  Takk.

 
 
Sjåføren sørget for at vinduet på bussen var reint, så vi kunne se alt det vakre på markene i Danmark, Tyskland, Østerrike, Slovenia og Kroatia, og ikke minst i  Alpene.
 
Busstur med kaffestopp skaper glede og fellesskap.
 

 
Kaffe og kjeks var kjekt å ha på bussturen til Kroatia 19.-31. mai 2017. Vår reiseleder, Asle Stølsdokken, serverte god kaffe på mange forskjellige parkeringsplasser med tunge trailere rundt oss. Vi strakk på beina, snakket med hverandre og gjorde nødvendige ærend. Asle holdt liv i oss også inne i bussen ved å tilby oss vannflasker med og uten gass. Felleskapet på bussreise er avgjørende viktig for å få til en rikholdig reise. Asle ledet an med sine mange sanger krydret med humørfulle historier. Det kristne budskapet om Guds nåde i Jesus Kristus gikk som en rød kjærlighetstråd gjennom det hele løftet opp ved Asles glitrende gitarspill. Takk.
 

Bordet er klart for kaffe og kjeks. Kos dere. Dette er et måltid i all enkelhet.

 
Trygve Omland
Lyngdal 2. juni 2017.
 
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg