3. Alkoholfri busstur gjennom Europa til Kroatia.

Bussturen 19.-31. mai 2017 med Hermon Reiser med navnet Gledessprederen spredte sprudlende glede gjennom mange land i Europa uten alkohol som stimulans. Da vi kom til middag i hotellet vårt i Østerrike, sto det bare vann på bordene, og vannet var gratis. Hotellet i Danmark som vi bodde på, krevde betaling for vannet til middagen. I bussen drakk vi mye vann fordi varmen virket på kroppen. Vann er liv, sa en guide i Israel til oss på en reise, da det begynte å regne. Hver dråpe er en hellig dråpe, sa guiden. En beduin i ørkenen stoppet ved en vannkilde og sa: Her blir jeg til vannet slutter å renne. Rent vann er viktig for alt sunt liv. 

Det er superviktig å være rusfrie. Den dagen det blir noe som helst alkohol her, har ikke vi mer her å gjøre. Vi skal ikke støtte den med en dråpe. Her er jeg veldig svart-hvit, sier Ruth Håtveit til Vårt Land, 31,01.2017. Arne og Ruth Håtveit driver med  hotell, reiser med mer, og alltid uten tilbud om alkohol. Hermon er et fyrtårn i Norge for sunt liv for hele familien og for alle generasjoner.

Vi er mange som er takknemlig for disse alkoholfrie tilbudene. Jeg ønsker ekteparet Håtveit med alle deres medarbeidere lykke til med 40 års jubileum i år.

Jeg legger ved et bilde av to planter til dere to som et symbol på at dere får fritidsnæringer til å blomstre i ekte, naturlig glede.


Disse blomstene fant jeg på utsiden av hotellet vi brukte i Danmark.

 

Trygve Omland

Lyngdal 3. juni 2017.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg