Påskeaften på Audnastrand leirsted samlet mange.

Påsken er Guds redningsaksjon for alle mennesker.Han vil at alle skal bli frelst gjennom troen på Jesus Kristus. Derfor må vi rope ut til alle i hele verden at Jesus er død for våre synder og oppreist til nytt liv. Hver den som tror på HAN skal ikke gå fortapt. Bildet av redskapet til å redde mennesker fra å drukne i elva ved Audnastrand, kan minne oss på påsken poeng.

 

 

Påskeaften på Audnastrand lørdag mellom langfredag og påskedagen er i ferd med å bli en god tradisjon i Indremisjonsforbundet. I år var det ca. 60 påmeldt til middagen og møtene, og det ble 28 % økning i forhold til i fjor. Folk kom fra Flekkefjord til Kristiansand og de indre bygder. Edvard Foss loste forsamlingen trygt gjennom samling med velsmakende kaffebord, påskeglimt i ord og toner, festmiddag og festkveld med gode historier og grundig undervisning ut fra Bibelen.  Jørgen Tønnessen talte tydelig Guds ord, og Kjellaug og Einar Mydland spilte og sang med høy kvalitet på innhold og fremføring.

 

 

Kveldens gjest som ikke var kunngjort, ga noen få glimt fra sitt liv som prest. Han fortalte blant annet om et lederkurs i Skolelaget på Horve leirsted i Rogaland da 26 elever ønsket å bli bedt for personlig på et møte 1. Januar 1973. Etter forbønnen var det et vitne- og bønnemøte som varte i en og en halv time. Det var personlige tanker, visesang, dikt, fri bønn, syndsbekjennelse og forslag til sang. Salmen Kom, Hellig Ånd med skapemakt ble sunget i starten av møtet på Horve. Gud svarte virkelig på den bønnen.

Påskesamlingen på Audnastrand varte i nesten seks timer. Det ble god tid til å prate med kjente og utkjente. På slutten kom det fram to spontane vitnesbyrd. En kvinne fortalte at hun hadde fått et lite kort av en prest som underviste på Kveldsbibelskole i Kristiansand i 1979. Hun hadde da vært preget av sorg og savn fordi hennes mor nylig var død. På kortet sto det en hilsen fra Bibelen. Der sto at vi kan kaste alle vår bekymringer eller sorger på Jesus, for han har omsorg for oss. Oppmuntringen hadde hun tatt vare på i nesten 40 år. Ved utgangsdøra takket en annen kvinne for en god kveld. Hun fortalte kort at hun hadde vært rusavhengig før i tida, men nå var hun fri.

Lyngdal 31. Mars 2018.

Trygve Omland

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg