Barn og ungdom på Undeland Misjonsgård.

Barn og ungdom er den viktigste målgruppen for alt misjonsarbeid. Naturen på Undeland er midt i blinken for alle alderstrinn. 

Bildet nedenfor viser glimt av muligheter til å oppleve husdyr og gamle hus, kanotur og hopp i trampoline, grilling og lek.

 

Den 7. april 2018 var jeg på misjonsstevne og årsmøte for Lista og Mandal Fellesforening for Norsk luthersk Misjonssamband. Arrangementet forgikk i låven på Undeland Misjonsgård. Barne- og ungdomsarbeidet kom da i fokus: Hvordan kan vi nå fram til den nye generasjonen?

Jeg vil peke på et par tilbud som virker spennende.

1. Motorleir 4.-6. mai 2018. Holy Riders blir med og gir mulighet til å prøvekjøre hvis været tillater det.
 

2. Aktiviteter for barn og ungdom på Undelandsuka 21.-24. juni 2018.

Det er mulighet for en rekke ute-aktiviteter for små og store: Kanopadling, safari i skogen, fotball, bading både i Undelandsvannet og i stamp, kulturløype. Lørdag arrangeres det kanotur til Sølvberget, der det blir grilling av pølser og karbonader til lunsj. Parallelt er det tur gjennom skogen til samme sted. Det er da mulig å gjøre bytte fra å padle til å gå, og omvendt.

3. Undeland blir brukt til samling for konfirmanter blant annet fra menigheter i Hægebostad, Eiken og Flekkerøy.

Jeg har hatt gleden av å ha med barnebarn til Undeland. Det var vellykket. Der er mange ulike muligheter til sport og lek i vakker natur.

 

Dette bildet tok jeg 7. april 2018 på Misjonsstevnet. Er det noen som lengter fram til sommer og snøfritt landskap?

 


.Sommeren på Undeland ser vi fram til. Huset vi ser på bildet, kan gi en opplevelse av hvordan det var å være husmann med liten plass.

Om sommeren er ungdommer fra menigheter i Nord-Tyskland på Undeland. De liker naturen og friheten, og de setter pris på å ikke bli forstyrret. Arrangørene fra Tyskland vil gjerne ha enda mer tid til rådighet på Undeland. 

 

Lyngdal 9. april 2018.

Trygve Omland

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg