Nygård barnehage i Lyngdal feirer 30 års jubileum

Opptrinn ved barn om insekter

Bilde: Ordfører Jan Kristensen ønsket barnehagen til lykke med 30 årsjubileum. Han ga de ansatte rosende ord og blomster som styrer Diane Tveite Fredbo tok imot.

 

I kjølig “sommervær” varmet det å se barna i Nygård barnehage spille insekter i hagen som f. eks. marihøne, veps og edderkopp. Ordfører Jan Kristensen ønsket barnehagen til lykke med 30 årsjubileum. Han ga de ansatte rosende ord og blomster som styrer Diane Tveite Fredbo tok imot.

 

Bilde: Kari-Anne Aagedal Jakobsen som entusiastisk marihøne.

Kari-Anne Aagedal Jakobsen kom så ut på den grønne naturscenen som entusiastisk marihøne og ledet en imponerende forestilling av barna i barnehagen. Vi fikk se og høre musikk, sang og skuespillerkunst av høy kvalitet. Stolte foreldre og besteforeldre sto og satt sammen med “barnehagens mor” i Lyngdal,Linda Oftedal Jakobsen, og ordføreren. De klappet og koste seg, pratet og spiste pølser. Jeg tok bilder av blomster i hagen og valgte meg kløver, trekløver eller var det firkløver som symbol for samspillet mellom foreldre, barn, ansatte i barnehagen og representanter for kommunen. Blomstene var begynt å visne, mens barnehagene blomstrer friskt.
Jeg så foreldre fra Irak og Afghanistan som jeg hadde sett eller snakket med før. Barnehagen må vel være den beste arenaen for å utvikle fellesskap og samhandling. Mens vi hutret og frøys på hjemveien, fikk vi høre at det var 50 grader pluss i en by i Irak.

Lyngdal 17. juni 2019.
Trygve Omland.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg